SMS Passcode

Nieuw: SMS PASSCODE versie 2018

Kort na de overname van de SMS PASSCODE-oplossing door Entrust Datacard, wordt de nieuwe versie 2018 gelanceerd. Met behulp van multi-factor authenticatie wordt uw veiligheid verhoogd zonder het comfort van de gebruiker op te offeren.

SMS PASSCODE versie 2018 introduceert Hybrid MFA, een lokale oplossing met cloudservices. De toegangscode wordt verzonden via app, sms, e-mail en bel, en vervangt modems en sms-serviceproviders. Vooral de PASSCODE-app voor iOS- en Android-apparaten zorgt voor een snelle en eenvoudige bediening en een grotere gebruikersacceptatie.

Daarnaast introduceert versie 2018 een nieuwe Secure Device Provisioning-toepassing waarmee ActiveSync-apparaten kunnen worden beveiligd met Office 365 zonder dat hiervoor een MDM-oplossing nodig is. Dit is vaak kostbaar en vervelend om op te zetten op tal van privé-telefoons en tablets met ActiveSync-mail en -kalenders. In de loop van de DSGVO is de interesse in databescherming voor Webmail / Office 365 met MFA opnieuw toegenomen.

Naast het gebruik van sessiespecifieke OTP die in realtime wordt gegenereerd, vertrouwt de oplossing ook op andere authenticatiefactoren ter bescherming tegen identiteitsdiefstal en moderne bedreigingen zoals ransomware en APT.

Naast de functionaliteit biedt de oplossing ook kostenvoordelen. Vanwege de lage complexiteit van de administratie kan een kostenbesparing tot 50% worden bereikt in vergelijking met andere oplossingen. Bovendien bereikt de oplossing een hoge acceptatie door de gebruiker en creëert zo een sterke productiviteit in het bedrijf.

 

DOWNLOAD DE BROCHURE

Password Reset

Wachtwoord vergeten?

"Fout wachtwoord, herhaal uw invoer of neem contact op met de helpdesk!"

Deze of een soortgelijke boodschap ziet de meerderheid van de werknemers. Vaak direct na de vakantie, toen dankzij de ontspanning alle informatie van het dagelijkse werk en dus wachtwoorden met steeds complexere beveiligingsvereisten en speciale karakters in de achterste lade van het geheugen zijn opgeslagen. Als de gebruiker het wachtwoord niet onthoudt, zelfs na een langdurige afweging en meerdere invoerfouten, is er nog maar één optie: om de helpdesk of de interne IT-afdeling te bellen.

Het goede nieuws is: je bent niet de enige. Het slechte: het bedrijf kost deze ondersteuning bij 1000 gebruikers ongeveer € 35.000 per jaar, ongeacht de tijd en het herstel, die direct na de vakantie voor de gebruiker verloren gaan.

Password Reset is de oplossing die u geld, tijd en zenuwen bespaart. Met deze oplossing kunnen werknemers hun wachtwoorden autonoom beheren. Dit geldt zowel voor een vergeten wachtwoord voor Windows-aanmelding, het verstrijken van een wachtwoord als externe toegang. Met de zelfbedieningsoplossing kunnen gebruikers hun wachtwoord intuïtief en veilig rechtstreeks vanaf hun mobiele telefoon wijzigen.

De oplossing is geïntegreerd in het registratieproces en informeert de gebruiker onmiddellijk als hij zijn wachtwoord is vergeten. Bovendien wordt een bericht automatisch naar de gebruiker verzonden als hij zijn wachtwoord moet wijzigen.

De voordelen op een rij:

Gebruikers zijn binnenkort weer online

Helpdeskverzoeken worden verminderd

Hoog gebruikerscomfort

Zero-footprint applicatie

Verhoogde beveiliging door geïntegreerde multi-factor authenticatie

 

DOWNLOAD DE BROCHURE