Aerohive en Infinigate bekrachtigen samenwerking in de Benelux

Aerohive en Infinigate werken al meer dan 5 jaar samen o.a. in Duitsland en Oostenrijk. Dit succesvolle partnership wordt nu voortgezet en uitgebreid met een samenwerking in de BeNeLux. Infinigate BeNeLux is zeer verheugd over de samenwerking met Aerohive, aangezien Aerohive voorloper is in cloud-managed Network Access Control (NAC) en in de nieuwe generatie WiFi (802.11ax). Hiernaast zijn zij ook uniek in algemene netwerktoegang voor zowel mobiele als vaste cliënts, omdat deze gemanaged wordt vanuit een Public of Private Cloud.

Jasper Vredegoor, Channel Manager Benelux en Africa; “Aerohive is in de Benelux een van de marktleiders op het gebied van Cloud Managed networking. Ons portfolio is vorig jaar uitgebreid met A3, een Secure Access Management oplossing. Samen met Infinigate willen we deze oplossing goed in de markt te zetten en gaan we op zoek naar gespecialiseerde partners om dit te doen.”

Naast de netwerkproducten zal Infinigate Benelux zich dus richten op Aerohive A3. Aerohive A3 biedt een uitgebreid scala aan opties voor toegangsbeheer, zodat registratie en beveiliging zo goed mogelijk geregeld zijn. De techniek is van toepassing op Internet of Things (IoT)- en Bring Your Own Device (BYOD)-apparatuur en draadloze en vaste cliënts. Belangrijk is dat Aerohive A3 integreert met netwerkapparatuur en IT security infrastructuren van alle belangrijke leveranciers. Het Aerohive-team van Infinigate zal zich de komende maanden richten op een kerngroep van partners om deze partners een concurrentievoordeel te geven met Aerohive A3.

Heeft u als partner interesse om te gaan werken met Aerohive A3? Neem contact op met het Infinigate Aerohive team.

Over Aerohive

De technologie van Aerohive biedt organisaties van elke omvang de mogelijkheid om een beroep te doen op mobiele technologie om de productiviteit te verbeteren, de betrokkenheid van klanten te vergroten en de groei van hun onderneming te bevorderen. Het in eigen beheer ontwikkelde mobiliteitsplatform van Aerohive wordt gebruikt door meer dan 35.000 bedrijven en 10 miljoen gebruikers in alle delen van de wereld. Dit platform maakt gebruik van de voordelen van de cloud en een gedistribueerde architectuur om klanten geïntegreerde, intelligente, vereenvoudigde en kostenefficiënte netwerken te bieden.