Aerohive introductie promo

Aerohive en Infinigate werken al meer dan 5 jaar samen o.a. in Duitsland en Oostenrijk. Deze succesvolle samenwerking wordt nu uitgebreid met een samenwerking in België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Aerohive en willen dit graag vieren d.m.v. een aantrekkelijke promo!

Infinigate is een security-focused Value Added Distributor en we zijn volledig ingericht en gecertificeerd om u te ondersteunen met de verkoop en het support van de Aerohive producten.

Wij zullen ons richten op de netwerkproducten van Aerohive en de A3 securityproducten van Aerohive. A3 is een cloud-managed Network Access Control (NAC) oplossing met machine-learning en artificial intelligence gedreven technieken.

Aerohive A3 biedt een uitgebreid portfolio aan opties voor toegangsbeheer, zodat registratie en beveiliging zo goed mogelijk onder controle zijn. De techniek is van toepassing op Internet of Things (IoT), Bring Your Own Device (BYOD)-apparatuur, draadloze en bedrade endpoints. Belangrijk is dat Aerohive A3 integreert met netwerkapparatuur en security apparatuur van alle belangrijke producenten.

Aerohive A3 kan als een SAAS oplossing worden ingezet, op eenzelfde manier als traditionele NAC platformen en oplossingen voor toegangsbeheer. Wij komen graag bij u langs om meer te vertellen over A3.

Om onze samenwerking in de BeNeLux te vieren, hebben wij een unieke promo voor u als partner van Aerohive. U krijgt tot wel 15% extra inkoopkorting (de korting is een extra korting bovenop het partner programma van Aerohive) op een selectie Access Points van Aerohive, wees er snel bij, want deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Aerohive AP122

Aerohive AP130

Aerohive AP650

Artikelnummer

AH-AP-122-AC-CE

AH-AP-130-AC-CE

AH-AP-650-AX-CE

Actie

15% extra inkoopkorting

5% extra inkoopkorting

5% extra inkoopkorting

 

 

 

 

 

   

Wilt u gebruik maken van deze actie? Contact us Download de brochure