Infinigate BV en SonicWall hebben een distributie overeenkomst gesloten

Infinigate BV en SonicWall hebben een distributie overeenkomst gesloten voor de BeNeLux. Rob Westerhoff, Managing Director van Infinigate BV, is erg enthousiast over de samenwerking. SonicWall is een security vendor die vooral bekend staat vanwege haar krachtige firewall oplossingen. Bovendien past de marktbenadering van SonicWall perfect in de partnerstrategie van Infinigate. "De kwaliteit van de producten, de roadmap en de channel focus maken onze partners nog succesvoller met IT Security”.

Infinigate BV zal het kanaal voor de oplossingen van  SonicWall verder ontwikkelen. Ons partner netwerk is gesegmenteerd, zodat we een duidelijke waardepropositie kunnen creëren die is gericht op de juiste partners. 

"We weten uit onderzoek dat SonicWall-partners zeer veel waarde hechten aan sterke technische ondersteuning en services. Infinigate heeft hiertoe een speciaal team voor technische- en sales ondersteuning ingericht ", zegt Westerhoff.

Michael Berg, Executive Director EMEA Sales bij SonicWall zei: "SonicWall is enthousiast over het uitbreiden van zijn samenwerking met Infinigate. We zien de mogelijkheden van Infinigate om partners op te leiden en te faciliteren. Met een sterke focus op IT-Security, Professional Services en (Pré) Sales support is Infinigate een ideale partner voor ons".

"We zullen verdere groei realiseren door middel van partnerschappen met toonaangevende bedrijven zoals Infinigate, door gebruik te maken van hun relaties ". Volgens Berg: "SonicWall heeft aanzienlijke groeiplannen in de Benelux. In de afgelopen twaalf maanden zagen we wereldwijd een toename van 147 procent van partners die zich aanmeldden voor het SonicWall SecureFirst Partner-programma.” 

Ga voor meer informatie naar www.sonicwall.com.