Infinigate is genomineerd voor de ChannelAward in de categorie Value Added Distributor of the Year!

Na de overname van Crypsys door Infinigate zijn we nog meer gaan kijken hoe wij onze dienstverlening en toegevoegde waarde kunnen verbeteren. We zijn blij dat dit wordt erkend door Channelweb.nl.

Wij zijn zeer vereerd met de nominatie door de vakjury van Channelweb.nl, maar nog liever houden wij de Award hoog boven ons hoofd, nadat wij gewonnen hebben.

Daar hebben wij de hulp van onze gewaardeerde partners voor nodig. Bent u het eens met de vakjury, klik dan op de onderstaande knop en stem op ons!

STEM OP ONS

Over ChannelAward:

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit.

Onderbouwing van onze nominatie:

Ipswitch is een samenwerking aangegaan met Infinigate. Het partnerschap stelt resellers in de Benelux in staat om via Infinigate gebruik te maken van de it-managementoplossingen van Ipswitch. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Infinigate te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

Over Infinigate:

Infinigate werd in 1996 opgericht als de eerste distributeur van internettechnologieoplossingen in Europa. Sinds 2002 richt Infinigate zich uitsluitend op de distributie van duurzame IT-beveiligingsoplossingen voor de bescherming en verdediging van IT-netwerken, servers, apparaten, gegevens, applicaties en de cloud. Als een echte Value Added Distributor richt Infinigate zich op en ondersteunt innovatieve, beste beveiligingsoplossingen die een hoog niveau van expertise en kennis vereisen. Infinigate biedt haar partners en verkopers een complete service om hun productportfolio aan te vullen met toegewijde technische, marketing-, verkoop- en professionele diensten.