Infinigate is platinum sponsor van de Belgian Cyber Security Convention

Het IT landschap verandert continu en zelfs de meest geavanceerde bedrijven zijn potentiële slachtoffers van een cyberaanval. Om voorbereid te zijn moeten we onze kennis delen en samenwerken. De Belgian Cyber ​​Security Convention (BCSC) stimuleert bedrijven om te investeren in gegevensbescherming door alle IT-specialisten samen te brengen voor een eendaags evenement van netwerken en informatie uitwisselen.

Wij als value added security distributeur steunen dit initiatief en daarom zijn wij platinum sponsor van dit event.

Ook onze vendors hebben niet stilgestaan en vertellen u graag meer over de nieuwe technologieën in hun oplossingen. Zo zal Entrust Datacard een presentatie geven en Sonicwall een live-demo verzorgen. Kom naar onze stand en laat u informeren over hoe u zich kunt beschermen tegen cyber bedreigingen met onze producten en diensten.

Aanwezige vendors zijn: Entrust Datacard, Sonicwall, Progress Software, Tripwire, Yubico, Bitdefender.

 Via ons kunt u een ticket met korting bemachtigen. Klik op de onderstaande knop en koop een ticket voor € 70,00 i.p.v. € 125,00. Hierbij zit inbegrepen de entree, toegang tot alle sessies en workshops, lunch & koffie en na het event kunt u alle presentaties in PDF ontvangen.

TICKETS KOPEN

Datum & tijd:
Woensdag 16 oktober 2019
08:30 - 17:30

Locatie:
Lamot Congress and heritage center
2800 Mechelen
België